Is een elektronische waterpijp te vergelijken met een normale waterpijp?

9 mrt

Zoals u waarschijnlijk wel weet lijkt een e-sigaret erg veel op een normale sigaret. Veel mensen vragen zich af of dit ook het geval is bij een elektronische waterpijp. Daarom gaan we in dit artikel dieper in op deze vraag en zullen wij u meer informatie geven over een elektronische waterpijp.

U hoeft geen kooltjes meer te gebruiken

Bij een normale waterpijp dient u kooltjes te gebruiken om de waterpijp te kunnen gebruiken. Deze kooltjes moet u op de bovenkant van de waterpijp plaatsen en aansteken. Veel mensen vinden dit een gedoe. In dit geval lijkt een elektronische waterpijp dan ook niet op een normale waterpijp. Bij een elektronische waterpijp heeft u namelijk geen kooltjes of iets dergelijks nodig. Dit komt doordat u enkel uw mond op het mondstuk hoeft te plaatsen, een elektronische waterpijp treedt dan direct in werking.

U heeft de keuze uit verschillende smaakjes

Net als bij een normale waterpijp heeft u bij een elektronische waterpijp de keuze uit verschillende smaakjes. Vaak kunt u uit verschillende fruit en tabakssmaken kiezen. De cartridges kunt u afwisselen, zo kunt u elke keer een andere smaak uitproberen. Voorbeelden van smaken zijn onder andere aardbei, banaan, peer, druif, cola en chocolade.

Een elektronische waterpijp bevat geen schadelijke stoffen

Het grote verschil tussen een elektronische waterpijp en een normale waterpijp is dat er geen nicotine is toegevoegd aan een elektronische waterpijp. Hierdoor bevat een elektronische waterpijp geen schadelijke stoffen, in tegenstelling tot een normale waterpijp. Dit houdt in dat het voor de gebruiker veel gezonder is om een elektronische waterpijp te gebruiken dan het gebruik van een normale waterpijp. Hier zit namelijk naast nicotine ook teer en andere schadelijke stoffen in verwerkt.

Combineer smaken

In een elektronische waterpijp zit geen e-liquid. In plaats daarvan maakt een elektronische waterpijp gebruik van een cartridge. Er zijn sommige elektronische waterpijpen waar zelfs twee cartridges op aangesloten kunnen worden. U kunt in dat geval meerdere smaken met elkaar combineren en uiteindelijk de lekkerste combinatie ontdekken.

Gaat u een waterpijp aanschaffen?

In dit blogartikel heeft u kunnen lezen over een elektronische waterpijp en al haar voordelen. Wilt u zelf een elektronische waterpijp aanschaffen? Kies dan voor een goede webshop waar u een elektronische waterpijp kunt bestellen. Kijk daarnaast ook altijd naar de verschillende merken die er zijn op het gebied van een elektronische waterpijp. Er zijn namelijk genoeg merken die een slechte kwaliteit leveren. Zorg er dus voor dat u geen kat in de zak koopt, en geniet lang van de elektronische waterpijp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *