E-sigaretten vergelijken

Waarschijnlijk ziet u het tegenwoordig steeds vaker: e-sigaretten. Het gebruik van een e-sigaret is vele malen gezonder dan roken en minder schadelijk voor uw omgeving. Daarnaast is het een zeer geschikt hulpmiddel om te stoppen met roken. Doordat e-sigaretten steeds populair worden komen er ook meer fabrikanten op de markt die het product gaan verkopen. Op deze gaan wij e-sigaretten vergelijken voor u en geven wij u tips waar u op moet letten bij het aanschaffen van een e-sigaret.

Maak duidelijk onderscheid

Als u e-sigaretten gaat vergelijken moet u tussen twee dingen een duidelijk onderscheid maken: bent u op zoek naar shisha pen of wilt u liever een oplaadbare e-sigaret? De prijzen tussen deze twee soorten variëren sterk. Een shisha pen (wegwerp e-sigaret) is vanzelfsprekend goedkoper dan een oplaadbare e-sigaret omdat u deze uiteindelijk minder vaak kan gebruiken. Daarnaast is een wegwerp e-sigaret een goede manier om kennis te maken met elektrisch roken. Let er wel op of u een shisha pen met of zonder nicotine aanschaft.

Wat heeft u voor welke prijs?

E-sigaretten kunt u tegen diverse prijzen kopen. U moet echter wel goed opletten wanneer u een e-sigaret aanschaft wat er allemaal wordt meegeleverd. Veel mensen maken de fout dat ze denken wanneer ze een losse e-sigaret kopen dat alle toebehoren van een e-sigaret hierbij inbegrepen zijn. Dit is niet altijd zo. Een 220volt adapter voor de USB lader en een vloeistof moet u bijvoorbeeld vaak apart bestellen. Hier dient u dus goed op te letten. Daarnaast is het goed om te kijken naar de levensduur van een shisha pen. Een shisha pen heeft namelijk altijd een maximaal aantal puffs. Vaak heeft een shisha pen maximaal 500 puffs, dit zijn in vergelijking met normale sigaretten 40 sigaretten. Als u zich dan bedenkt dat u voor een shisha pen ongeveer €6,95 betaalt, bent u veel goedkoper uit.

Starterkits

Gaat u e-sigaretten vergelijken? Dan komt u waarschijnlijk ook e-sigaret starterkits tegen. In een starterkit zitten alle benodigdheden die u nodig heeft om te beginnen met het gebruik van een e-sigaret. Zo bevat een starterkit normaal gesproken onder andere: een e-sigaret, een (usb) oplader, een flesje vloeistof en een handig opbergtasje. Een starterkit kunt u eenvoudig bestellen tegen een scherpe prijs bij bijvoorbeeld E-Smokewinkel.nl.

Smaken vergelijken

Aan een e-sigaret kunt u veel verschillende smaken toevoegen. Zo zijn er tabakssmaken en fruitsmaken op de markt. Bij fruitsmaken kunt u onder andere denken aan: peer, aardbei, banaan, appel, framboos en mandarijn. Daarnaast zijn er ook nog een aantal overige smaken zoals: Red Bull, honing en karamel. Als u net begint met het gebruik van een e-sigaret adviseren wij u om allereerst te beginnen met tabakssmaken. Deze komen namelijk het meest overeen met de smaak van reguliere sigaretten. Door allereerst een tabakssmaak te gebruiken maakt u de stap van een normale sigaret naar een e-sigaret nog kleiner. Overigens is het belangrijk om altijd op te letten of er nicotine in de e-sigaret zit. Tegenwoordig zijn er namelijk steeds meer vloeistoffen en shisha pennen waar geen nicotine aan toegevoegd is. Tevens zorgt de nicotine voor de zogenaamde “Troatheat” dit is het branderige gevoel dat u in de keel ervaart bij het nemen van een “hijsje” net als bij een gewone sigaret.

Wat zijn de voordelen van e-sigaretten – e-sigaretten vergelijken

Er zijn twee grote voordelen aan e-sigaretten namelijk dat ze minder slecht voor de gezondheid en goedkoper zijn als gewone sigaretten. Doordat u bij een e-sigaret niet verbrand maar verdampt krijgt u geen schadelijke stoffen binnen. De enige schadelijke stof die u binnen kunt krijgen bij het gebruik van een e-sigaret is nicotine, deze kunt u zelfs helemaal weglaten uit de e-sigaret indien gewenst. Naast het feit dat e-sigaretten veel goedkoper zijn, is een e-sigaret ook nog eens veel goedkoper dan normale sigaretten. Dit komt onder andere doordat er geen accijnzen geheven worden op e-sigaretten. Op normale sigaretten worden er vaak hoge accijnzen geheven, hierdoor zijn de prijzen van normale sigaretten vele malen hoger dan die van e-sigaretten.

Producten vergeleken

Na een aantal tips aan u gegeven te hebben over e-sigaretten vergelijken hebben we nu een aantal e-sigaretten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijzen voor u op een rijtje gezet:

  1. Ego Smokey CE4

De Ego Smokey CE4 is een instapmodel en zeer degelijke e-sigaret. De e-sigaret weegt slechts 315 gram en is standaard uitgerust met een 650 mah batterij. Mocht u een krachtigere batterij willen dan kunt u dit selecteren tijdens het bestellen van de e-sigaret. De e-sigaret heeft gemiddeld een levensduur van een jaar en kunt u tot wel 300 keer opladen. Daarnaast kunt u de e-sigaret bestellen in verschillende kleuren.  De e-sigaret is via deze link te bestellen.

  1. Ego EVOD Smokey II kit extra
    Bent u bezig met e-sigaretten vergelijken? Dan zult u deze starterkit zeker tegenkomen. In de verpakking van de starterkit vindt u onder andere: een batterij, een clearomizer, een navulflesje, een vloeistoflesje, twee verschillende opladers, een opbergtasje en een handleiding. U heeft dus alles wat u nodig heeft om gebruik te maken van een e-sigaret. Nadat wij meerdere e-sigaret starter kits hebben vergeleken kunnen wij concluderen dat deze starterkit op dit moment de beste koop is. Via deze link kunt u de e-sigaret starterkit bestellen.
  1. Shisha Pen tabakssmaak

Een shisha pen is hetzelfde als een wegwerp e-sigaret. U kunt deze dus gelijk gebruiken tot een maximum van 500-800 puffs. Deze shisha pen is uitermate geschikt om te beginnen met het gebruik van een e-sigaret of als u maar af en toe een e-sigaret gebruikt. De shisha pen ziet er veelal uit als een normale sigaret en bevat enkel de schadelijke stof nicotine (indien gekozen). Als u op deze link klikt kunt u de shisha pen tegen een zeer scherpe prijs bestellen!

E-sigaretten kopen en vergelijken

Als u van plan bent om een e-sigaret te gaan vergelijken en kopen adviseren wij u om onze tips goed in uw achterhoofd te houden. Op die manier kunt u uiteindelijk de e-sigaret kopen die het best past bij uw wensen en behoeften. Wij wensen u veel succes bij het e-sigaretten vergelijken!